GreenAir

Hvad

Grønne løsninger er vores speciale og med tanke på miljøet tilbyder vi altid de varme- og ventilationsløsninger, der er bedst for boligen og klimaet. Kontakt os i dag, hvis du søger et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud til din næste ventilations- eller varmeopgave.

 
 

Grønne løsninger er vores speciale

Med tanke på miljøet tilbyder vi altid de varme- og ventilationsløsninger, der er bedst for boligen og klimaet. Der er nemlig stor energibesparelse at hente for den enkelte, hvis varmeanlægget optimeres til en nyere og grønnere model. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om dine muligheder for energioptimering, hvor vi også gerne præsenterer flere forskellige løsninger og lytter til dine ønsker og behov. Det er vores erfaring, at den gode afstemning giver et solidt resultat, der er tilpasset netop din situation.

Kontakt os i dag, hvis du søger et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud til din næste ventilations- eller varmeopgave.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre.

____

GreenAirs kompetencer spænder bredt

Listet herunder finder du en kort beskrivelse af GreenAirs fire kerneydelser.

 
 

Ventilation

Et ventilationsanlæg er løsningen til dig, der ønsker et bedre indeklima og samtidig vil spare på elregningen.

Et ventilationsanlæg sender frisk luft ind, der er tempereret med den energi, der udvindes når den varme, fugtige luft trækkes ud.
Der findes forskellige løsningsmuligheder, men fordelen ved et ventilationsanlæg er, at det er nemt at montere og delvist kan erstatte husets/bygningens øvrige varmekilder.

Varmepumper

En varmepumpe er løsningen til dig der ønsker at temperere indetemperaturen - fx. i dit sommerhus.

Modsat et ventilationsanlæg, så genanvender en varmepumpe den luft den trækker ud, tempererer den og sender den retur.

El-installationer

Hos GreenAir kan vi varetage alle typer af el-installationer hos private så vel som for erhvervskunder. Vi løser alt fra udskiftning af kontakter og tilslutning af hvidevarer til de mere komplekse opgaver som elinstallationer på totalrenoveringer eller i nybyg. 

Som garanti er GreenAir er en del af det landsdækken Valmi Group, der er autoriseret elinstallatør.

Ejendomsservice

I tillæg til vores kompetencer indenfor ventilations- og varmeløsninger tilbyder vi også ejendomsservice, der tæller alt fra udskiftning af et hegn til vedligeholdelse og udskiftning af vinduer, gulve og lofter. Desuden tilbyder vi hjælp til opstilling af messestande.

 
Valmi_Logo_Web.jpg