GreenAir

GreenAir

GreenAir er specialister i alt fra Genvex til varmepumper og ventilation, og så leverer vi altid professionelle og grønne løsninger i god kvalitet. Vi er garant for professionelle løsninger og en høj faglighed, da vi er uddannet indenfor vores felt og står klar med god rådgivning, så vi kan afstemme, hvilken løsning der passer bedst til din bolig og dit behov.


Ventilations- og varmeopgaver med fokus på høj faglighed, god kvalitet og grønne løsninger.


 
GreenAir_Bil.jpg

Specialister i grønne ventilations- og varmeløsninger

GreenAir udfører ventilations- og varmeopgaver med fokus på god kvalitet. Vi er specialister i alt fra Genvex til varmepumper og ventilation, og så leverer vi altid professionelle og grønne løsninger.

GreenAir er garant for professionelle løsninger og en høj faglighed, da vi er uddannet indenfor vores felt og brænder for det vi laver. Vi er ligeledes altid klar med god rådgivning, så vi kan afstemme, hvilken løsning der passer bedst til din bolig og dit behov.

GreenAir kan hjælpe med:

  • Genvexanlæg

  • Varmepumper (luft-vand)

  • Varmepumper (luft-luft)

  • Ventilationsanlæg

  • Andre energioptimerende løsninger


  • Alt i el-arbejde

Derudover varetager vi også opgaver indenfor ejendomsadministration.

- Mikkel Overbeck

 

Mikkel har arbejdet effektivt og hurtigt og overholdt alle aftaler. Desuden er han meget all-round, og påtager sig mange forskelligartede opgaver.
— Susanne Hansen, 9200 Aalborg SV
Hele forløbet har været yderst tilfredsstillende. Jeg fik et skriftligt tilbud, efter telefonsamtale om opgavens omfang. Inden messen havde vi et kort møde omkring transport af messeudstyr og opstilling af stand. Alt blev transporteret, opstillet og nedtaget igen som aftalt. Jeg kan kun give min bedste anbefaling af dette firma.
— Butik LILLY, 9000 Aalborg
Kom til tiden udførte opgaven hurtig og præcist samt sendte dokumention på at opgaven var udført samme dag.
— RSJ Elteknik, 9300 Sæby

Se flere anmeldelser her.